Malaga - översikt över staden på kvällen

Om MalagaGuide.se

Restaurang vid Malaga Katedral
Centre Pompidou i Malaga

Jobb som blivit en livslång passion…

Vi gillar Malaga.

Finns det egentligen någon som inte gillar Malaga?! Vi tror nämligen att om man varit där så går det inte att ogilla staden.

Och det är inte bara staden vi gillar. Vi gillar också vädret och närheten till alla andra städer på solkusten.

Jag har varit och/eller bott i trakterna runt Malaga i snart 9 år.

Martin heter jag som driver denna sida. Jag har lite hjälp här och där men det är jag som skriver det mesta av innehållet du kan läsa. Det är också jag som som är mest förälskad i staden Malaga. Även om alla av oss gillar den.

Malaga är utgångspunkten för mycket som händer här på Costa del Sol. Det är här flygplatsen finns. Så nästan alla som ska spendera tid här nere på solkusten börjar sin vistelse i Malaga. Men för alldeles för många är det också bara så de känner till staden. Som en flygplats. Som en startpunkt för semestern.

Det vill vi ändra på. Vårt mål är att alla ska hitta något att göra, någonstans att bo och verkligen upptäcka vilken unik och vacker stad det är. Staden har så mycket att erbjuda dig…

Jag har som sagt varit i och runt Malaga under många år. En kortare period bodde jag också i dess utkanter. Det är också därför som vi drog igång denna sajt. Som en kärleksförklaring till staden.

Vi vill få andra att uppskatta den lika mycket som vi/jag gör idag. Det här är mitt sätt att ge tillbaka. Det låter klyschigt men det är så det känns.

Malaga är mitt andra hem. Det är hit jag ”flyr” när mörkret och kylan hemma blir för lång och för påtaglig.

Hoppas verkligen att du också kommer att få se, känna och uppleva denna stad så som jag gör!

// Martin at MalagaGuide.se