Transport från Malaga Flygplats

Så du har bokat dina flygbiljetter och kanske även ditt boende. Stora steg mot din semester. Nästa steg är då att ta reda på vilket som är det bästa sättet att transportera dig och ditt sällskap vidare från flygplatsen till slutdestinationen.

Malaga flygplats har många olika transportalternativ att erbjuda. Dock lite beroende på vart någonstans du ska. Det stora transportnavet hittar du direkt utanför ankomsthallen och här når du enkelt alla olika transportslag.

Dina Transportmöjligheter från flygplatsen

Du har som sagt massor av alternativ för att ta dig från Malaga flygplats. Här beskriver vi vart och ett lite snabbt. För mer ingående information klickar du dig bara vidare till det specifika transportsättet. Där får du veta allt du behöver!

Kollektivtrafiken går att använda till många ställen men mycket stannar runt midnatt, så tänk på det när du bokar flyg.

Buss från Malaga Flygplats

Buss

Det finns både lokalbussar (Malaga <–> Flygplatsen) som bussar för resor mellan de olika städerna på solkusten. I stort sett alla större semesterorter kan nås via buss.

Hyra bil på Malaga Flygplats

Hyra Bil

Att hyra en bil är ett smart sätt för att på bästa sätt kunna förflytta sig runt Malaga och kusten. Testa vår sökmotor för att hitta bästa pris på hyrbil. Vi hjälper dig också att hitta till hyrbilsdiskarna.

Privat Transfer från Malaga Flygplats

Privat Transfer

Vårt förstaval när det gäller transport från flygplatsen ut till de olika kuststäderna. Bara förboka en transferbil och hoppa på när du landat. Det är så smidigt och väldigt prisvärt. Speciellt om du reser med barn.

Tåg på Malaga Flygplats

Tåg

RENFE C1 linjen länkar samman Malaga flygplats med Malaga centrum, resan tar ungefär 12 minuter. Du kan också ta tåget till destinationer som Benalmadena, Torremolinos och Fuengirola.

Taxi på Malaga Flygplats

Taxi

Taxibilarna är vita med en blå linje på sidan och står väntande på dig utanför ankomstutgången. Det finns taxis för kortare som längre resor.

Från Malaga flygplats till Malaga Centrum

Vår rekommendation när du vill ta dig från flygplatsen inte till centrum i Malaga att ta tåget. Då når du snabbt och effektivt in till stan och det kostar dig nästan ingenting heller.

Buss och Taxi är alternativ också men inte lika smidiga enligt oss. Planerar du även att åka runt Costa del Sol är det dock självklart hyrbil du ska välja.

Mer om att ta dig från Flygplatsen till Malaga.

Från Malaga flygplats till …….

Vill du ha hjälp med att ta dig från flygplatsen till stället du ska spendera din semestertid på?

Då är det här du ska titta. Vi har här satt ihop guider över hur du bäst tar dig till din specifika destination.

Vill du ha körinstruktioner om hur du bäst åker bil till och från flygplatsen. Här får du en liten snabbgenomgång. Hojta till så sätter vi ihop en större guide om så behövs.

Känner du att vi har missat något eller om något känns oklar? Hör av dig. Vi vill gärna bli bättre och tydligare med den informationen vi förmedlar.