Ankomster till Malaga Flygplats

Ankomster till Malaga Flygplats

Live – ankommande flyg till Malaga

tillhandahålls av Airportia Flight Tracker

När du ankommer till Malaga Flygplats

Du är nu nere i Malaga, härligt. Här ger vi dig en liten guide om hur och var du ska ta vägen nu.

Ankomsthallen

När du klivit av planet befinner du dig i den stora Terminal 3 (det är även här du kommer att flyga från).

Nu följer du bara strömmen av folk eller skyltarna som finns för att komma till utgången. Du behöver ta rulltrappan ner till Level 0 (Nivå 0) för att komma till utgången.

Bagageutlämning

Har du incheckat bagage att hämta ut hittar du bagagebanden till höger när du kommit ner för rulltrappan. Här hittar du också skyltar med info om vilket band som just ditt bagage finns på.

Tänk på

Enligt oss är det lätt att hitta både utgång och bagageutlämningen. Det är väl skyltat. Men annars är det bara att följa efter de andra passagerarna. Det du ska tänka på är att du ska ner för trappan/rulltrappan till Level 0.

Beroende på vilken gate ni ankommit vid så tar det bara ett par minuter innan du kan vara ute i den spanska solen!

Mötespunkter och butiker

Behöver du köpa något efter att du hämtat ditt bagage finns en liten Duty-Free butik som är öppen Mån-Fre mellan 07.00-22.00, Lör 07.00-23.00 och Sön 07.00-12.30. Här finns även ett växlingskontor.

Behöver du ta ut kontanter finns bankomater här också. Butiker där du kan köpa/hyra SIM-kort och Wifi routrar finns strategiskt utplacerade i ankomsthallen. Skulle du vara här för att golfa hittar du även ”Clubs To Hire” här.

Ska du möta någon, som t ex ska plocka upp dig, är det bästa att göra det precis innan utgången. Eller precis utanför ankomsthallen vid det lilla cafét ”Caffe Di Fiore” som också har en officiell mötesskylt.

Tips

Behöver du komma i kontakt med ditt flygbolag har vi en sida med information om de flygbolag som trafikerar Malaga. Där hittar du bland annat kontaktuppgifter.

Transport från flygplatsen

När du vill ta dig från Malaga flygplats finns flera olika valmöjligheter när det kommer till transportmetod:

Buss

Det finns både lokalbussar som bussar för resor mellan de olika städerna på solkusten. I stort sett alla större semesterorter kan nås via buss.

Hyra Bil

Att hyra en bil är ett smart sätt för att på bästa sätt kunna förflytta sig runt Malaga och kusten. Testa vår sökmotor för att hitta bästa pris på hyrbil. Vi hjälper dig också att hitta till hyrbilsdeskarna.

Privat Transfer

Vårt förstaval när det gäller transport från flygplatsen. Bara förboka och hoppa på när du landat. Smidigt och prisvärt.

Tåg

RENFE C1 linjen länkar samman Malaga flygplats med Malaga centrum, resan tar ungefär 12 minuter. Du kan också ta tåget till destinationer som Benalmadena och Torremolinos.

Taxi

Taxibilarna är vita med en blå linje på sidan och står väntande på dig utanför ankomstutgången. Det finns taxis för kortare som längre resor.

Från Malaga flygplats till …….

Flygplatsen är ju aldrig din slutdestination. Du ska härifrån också. Därför har vi här satt ihop guider över hur du bäst tar dig från flygplatsen till din specifika ort/stad.

Känner du att vi har missat något eller om något känns oklar? Hör av dig. Vi vill gärna bli bättre och tydligare med den informationen vi förmedlar.